Vitarojal® Vital 500mg


Dodaci prehrani

TRENUTNO NIJE DOSTUPNO.

Vitarojal® vital 500 mg ugodnog je okusa manga koji je dobro prihvaćen od strane djece i odraslih. Preporuča se za jačanje organizma posebno u periodima kada su prehlade, viroze i gripe najčešće, također zbog vitamina D u svom sastavu proizvod je dobar za održavanje normalnih kostiju.

Sadrži matičnu mliječ koja je jedan od najjačih prirodnih biostimulatora organizma.
Matična mliječ (gelee royale) je najvrijedniji i najcjenjeniji proizvod pčela. Predstavlja izlučevinu posebnih žlijezda mladih pčela radilica kojom se hrani matica i mlade ličinke do tri dana starosti. Matična mliječ je neposredno  odgovorna za zadivljujuću plodnost, vitalnost i dugovječnost matice. 
Uz matičnu mliječ Vitarojal® vital 500 mg ujedno sadrži i koenzim Q10 koji je i snažan prirodni antioksidans. Njegova uloga je da štiti membrane stanica od slobodnih radikala koji nastaju različitim procesima prilikom stvaranja energije u mitohondrijima. 

Našoj matičnoj mliječi postupkom liofilizacije oslobađamo višak vode čime se produljuju bioaktivna svojstva te pojačava stabilnost i učinkovitost matične mliječi.

SADRŽI BIOTIN KOJI DOPRINOSI NORMALNOM METABOLIZMU MAKRONUTRIJENATA

SADRŽI VITAMIN D KOJI DOPRINOSI ODRŽAVANJU NORMALNIH KOSTIJU

Proizvod se može koristiti direktno iz ampule ili se može razrijediti u čaši vode ili soka.
Dozu je moguće povećati po potrebi. 

Upozorenje: Osobe alergične na pčelinje proizvode ne smiju koristiti proizvod. U slučaju preosjetljivosti prekinuti primjenu.

Neto količina 10 ampula (=100 ml)

Upute za upotrebu

  • Djeca od 4 do 12 godina starosti uzeti 1/2 ampule (5 ml) dnevno.
  • Djeca iznad 12 godina starosti i odrasli uzeti 1 ampulu dnevno.

Prije upotrebe protresti!
Sadržaj ampule se može konzumirati direktno u usta, postupno - podjezično otopiti i progutati ili razrijediti u čaši vode ili voćnog soka te popiti.
Moguće je proizvod primijeniti nekoliko puta godišnje posebno na prijelazu godišnjih doba. Stajanjem može nastati talog koji nestaje mućkanjem ampule. 

Čuvati na suhom mjestu u originalnom pakiranju, na temperaturi do 25°C, zaštićeno od topline i izravne sunčeve svjetlosti.

 

Pakiranja

Ampule