Suncare krema za lice spf 50 + Suncare sprej spf 30 - PAKET 3

AKCIJSKI PAKET


Kozmetika

Suncare krema za lice nudi idealnu zaštitu od sunčevih zraka i njegu lica.

Fotostabilan sustav UV filtera nudi visoku UVA i UVB foto-zaštitu.

Ističe se svojom formulom koja uključuje ekstrakt gotu kole koji pomaže u obnovi kože, a time i sprječavanju nastanka oštećenja, ljuštenja i starenja kože uzrokovanog sunčevim zračenjem.
Uz to, izdvaja se nježnim mirisom koji će Vas očarati.

Ekstrakt gotu kole daje izvanredna svojstva kremi. Ovaj sastojak je poznat po svojim umirujućim i obnavljajućim svojstvima, idealan za osjetljivu i netolerantnu kožu.
Gotu kola podupire prirodnu sposobnost regeneracije, umiruje te stimulira sintezu kolagena koji je ključan za obnovu oštećene kože i njenu elastičnost.
Koža će biti zaštićena od štetnih utjecaja sunčevih zraka, dok istovremeno dobiva njegu i hidrataciju koja je potrebna za održavanje zdravog i sjajnog izgleda.

Lagane je teksture koja se lako nanosi i brzo upija bez ostavljanja bijelih tragova i masnog filma na koži.
Pogodna je za sve tipove kože.

Formulirana je bez neželjenih sastojaka poput silikona, parabena, nanočestica, fenoksietanola, oktokrilena, oksibenzona, avobenzona.

Prednosti

 • transparentan učinak                                                            
 • bez bijelih tragova 
 • ne masti kožu
 • sadrži ekstrakt gotu kole koji štiti kožu od foto starenja i potiče stvaranje kolagena
 • BEZ parabena, silikona, fenoksietanola i metilsotiazolinona
 • BEZ oktokrilena, oksibenzona i avobenzona

 Saznaj više: https://apipharma.hr/hr/proizvodi/sunmed-krema-za-lice-spf-5

 

Suncare SPF 30 (vrijedi do: 01.06.2024) sprej za zaštitu od sunca pruža optimalnu zaštitu, posebice osjetljivoj i netolerantnoj koži.
Fotostabilan sustav UV filtera nudi visoku UVA i UVB foto-zaštitu, dok istovremeno njeguje i štiti vašu kožu od štetnih sunčevih zraka.
Formuliran je bez neželjenih sastojaka poput silikona, parabena, nanočestica, fenoksietanola, oktokrilena i sl., što ga čini sigurnim i pogodnim za sve tipove kože.

Jedan od ključnih sastojaka Sunmed® spreja je gotu kola, prirodni ekstrakt koji se koristi zbog svojih blagotvornih učinaka na kožu.
Gotu kola ima umirujuća i antioksidativna svojstva. Potiče prirodnu regeneraciju kože te pomaže u zaštiti od slobodnih radikala, čime pruža dodatnu njegu i podršku vašoj koži tijekom izlaganja suncu. Gotu kola je također poznata po svojim svojstvima koji stimuliraju sintezu kolagena - proteina ključnog za obnovu oštećene kože i njenu elastičnost.

Lagana tekstura omogućuje jednostavno nanošenje, brzo se upija bez ostavljanja bijelih tragova i masnog filma na koži. Izdvaja se ugodnim i osvježavajućim mirisom koji će vas očarati i podsjećati na ljetne sunčane dane.

Sunmed® linija kombinira dermatološki testiranu učinkovitu zaštitu od sunca s prirodnim sastojcima koji su pažljivo odabrani radi svoje blagotvorne i njegujuće prirode. Ovaj jedinstven spoj pruža optimalnu zaštitu od UVA i UVB zraka, dok istovremeno pomaže u održavanju zdravlja i ljepote kože.

Prednosti:

 • dermatološki testirano
 • transparentan učinak                                                            
 • bez bijelih tragova 
 • ne masti kožu
 • sadrži ekstrakt gotu kole koji štiti kožu od foto starenja i potiče stvaranje kolagena
 • BEZ parabena, silikona, nanočestica, fenoksietanola i metilizotiazolinona
 • BEZ oktokrilena, oksibenzona i avobenzona
 • pogodno za lice i tijelo

Saznaj više: https://apipharma.hr/hr/proizvodi/sunmed-sprej-spf-30

Pakiranja

Mlijeko za tijelo