Pikosan® Natural Kids sprej


Biocidi

Pikosan® Natural Kids sprej posebno je formuliran kako bi pružio sigurnu i učinkovitu zaštitu od insekata za djecu već od 1. godine.

Sadrži revolucionarnu patentiranu FLYBLOK formulu, u kombinaciji s ekstraktom katalpe te eteričnim uljima lavandina i mente, koji snažno odbijaju insekte, a potpuno su prirodna i nježna prema osjetljivoj dječjoj koži. Jedinstvena formula osigurava sinergiju prirodnih sastojaka s prilagođenim koncentracijama kako bi djelovala učinkovito protiv komaraca, krpelja i ostalih insekata, istovremeno pružajući sigurnost koja je potrebna.

Hidratantna formulacija njeguje kožu, lako se nanosi, brzo se upija i ne ostavlja masni film na koži.

Pikosan® Natural Kids sprej posebno je razvijen za djecu od rane dobi.
Uzimajući u obzir osjetljivost dječje kože, pažljivo smo odabrali prirodne sastojke s prilagođenim koncentracijama kako bismo osigurali sigurnu i učinkovitu zaštitu.

  • Ne uzrokuje iritaciju i preosjetljivost kože.
  • Ne ostavlja masni trag na koži.
  • Ne sadrži DEET, silikone, parabene, umjetne mirise i bojila.
  • Ugodnog je mirisa.
  • Dermatološki testirano.

Način upotrebe: Prije upotrebe promućkati! Ravnomjerno nanesite proizvod na nepokrivene i neoštećene dijelove tijela koje želite zaštititi. Za najbolje rezultate ponoviti postupak 2 do 3 puta dnevno ili prema potrebi, izbjegavati područje očiju i usta.

Upozorenje: Čuvati izvan dohvata djece! Samo za vanjsku upotrebu!
U slučaju dodira s očima: oprezno ispirati s vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispiranje. Ako nadražaj oka ne prestaje zatražiti savjet liječnika. Koristiti isključivo prema uputama. Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 1 godine. Ne stavljati na oštećenu, upaljenu, iritiranu, ispucalu kožu te kožu s jakim sunčevim opeklinama. Ne nanositi djeci na dlanove. U slučaju iritacije odmah prekinuti primjenu.

BIOCIDNI PRIPRAVAK S NAMJENOM: ZAŠTITA OD KOMARACA I DRUGIH INSEKATA
VRSTA PRIPRAVKA: 19-REPELENTI
FORMULACIJA: TEKUĆINA
KLASA: UP/I-543-04/18-05/31
URBROJ: 534-07-1-1-3/1-18-2

Sastojci: Aqua, Glycerin, Polysorbate 80, Catalpa Bignonioides Leaf Extract, Lavandula Hybrida Oil, Dehydroacetic Acid (And) Benzyl Alcohol, Mentha Piperita Oil.

Neto količina: 100 ml.

Pakiranja

Sprej