Pikosan® Safari Tropical sprej


Biocidi

Pikosan® Safari Tropical 3-aktiv - vaša ultimativna obrana od komaraca, krpelja i ostalih insekata!

Sprej koji pruža ultra snažnu i dugotrajnu zaštitu zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu.

Ključni sastojak Pikosan® Safari Tropical spreja je ikaridin, koji se nalazi u koncentraciji od čak 25% koja pruža zaštitu 12+ sati. Kombinacija eteričnih ulja pridonose njegovoj učinkovitosti.

Ikaridin pruža pouzdanu zaštitu od različitih insekata čak do 14 sati, što ga čini najdugotrajnijim i najsigurnijim repelentom u odnosu na druge. Učinci ikaridina temelje se na stvaranju zaštitnog mirisnog sloja na koži koji blokira emisiju CO2 i istovremeno blokira olfaktorne senzore komaraca i drugih insekata, a da pritom ne masti kožu.

Temeljem toksikoloških istraživanja dokazano je da ikaridin pokazuje znatno slabiju apsorpciju putem kože do organa (u odnosu na DEET) i brzo stvaranje zaštitnog sloja te se kao takav preporučuje kao siguran repelent za djecu i odrasle.

Pikosan® Safari Tropical obogaćen je posebnom formulom eteričnih ulja lavandina i litsea cubebe koji pružaju dodatnu zaštitu od insekata, dok istovremeno njeguju kožu. Svojom snažnom formulacijom štiti kožu od insekata u svim uvjetima, a pritom je i siguran za okoliš.

  • Ne uzrokuje iritaciju i preosjetljivost kože.
  • Ne ostavlja masni trag na koži i osigurat će vam ugodno iskustvo tijekom cijelog dana.
  • Ne sadrži silikone, parabene, umjetne mirise i bojila.
  • Ugodnog je mirisa.
  • Dermatološki testirano.

Budite spremni na sve izazove koje priroda može donijeti uz Pikosan® liniju.

Način upotrebe: Prije upotrebe protresti! Ravnomjerno nanijeti proizvod na nepokrivene i neoštećene dijelove tijela koji se žele zaštititi, 2 do 3 puta dnevno ili prema potrebi. Izbjegavati kontakt s očima.

Upozorenje: Samo za vanjsku upotrebu. Koristiti isključivo prema uputama. Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 4 godine. Ne stavljati na oštećenu, upaljenu, iritiranu, ispucanu kožu te kožu s jakim sunčevim opeklinama. Ne nanositi djeci na dlanove. U slučaju iritacije odmah prekinuti primjenu.
U slučaju dodira s očima: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispiranje. Ako nadražaj oka ne prestaje zatražiti savjet/pomoć liječnika.
Način čuvanja: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece. Odložiti sadržaj/spremnik predajom tvrtki ovlaštenoj za sakupljanje otpada.

BIOCIDNI PRIPRAVAK S NAMJENOM: ZAŠTITA OD KOMARACA I DRUGIH INSEKATA
VRSTA PRIPRAVKA: 19-REPELENTI
FORMULACIJA: TEKUĆINA
KLASA: UP/I-543-04/21-05/65
URBROJ: 534-03-3-2/9-21-4

Sastojci: Alcohol Denat., Aqua, Hydroxyethyl Isobutyl Piperidine Carboxylate, Glycerin, Lavandula Hybrida Oil, Litsea Cubeba Fruit Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Neto količina: 100 ml.

Pakiranja

Sprej