Pikosan® Safari Kids sprej


Biocidi

Pikosan® Safari Kids sprej protiv komaraca, krpelja i ostalih insekata posebno je formuliran za naše male istraživače. Ovaj sprej kombinira najsigurniji i najdugotrajniji repelent ikaridin (10%) i eterična ulja kako bi pružio najbolju zaštitu od neželjenih uboda, dok istovremeno njeguje nježnu dječju kožu.

Ikaridin je sintetički spoj sintetiziran iz biljnog ekstrakta te predstavlja najsigurniji repelent koji je dostupan na tržištu. Pruža dugotrajnu zaštitu protiv komaraca, krpelja i drugih insekata. Njegova nevjerojatna učinkovitost omogućuje bezbrižnu igru i istraživanje prirode bez straha od insekata.

Također, naš Pikosan® Safari Kids sprej sadrži pažljivo odabrana eterična ulja koja njeguju kožu i pružaju dodatnu zaštitu od uboda insekata. Prirodno odbijaju komarce, krpelje i druge insekte, osiguravajući da vaše dijete ostane sigurno i zaštićeno. Naravno, pogodan je i za odrasle.

Jedan od ključnih sastojaka našeg spreja je aloe vera, koja koži pruža hidrataciju i njegu. Aloe vera je poznata po svojim blagotvornim svojstvima i hidratantnoj moći, umiruje kožu i ostavlja je njegovanom i mekanom.

Vaše dijete zaslužuje samo najbolju zaštitu, a naš sprej pruža upravo to - sigurnost, njegu i učinkovitost.

Pikosan® sprejevi idealani su za sve aktivnosti - kao što su kampiranje, izleti u prirodi, sportske aktivnosti ili jednostavno igra u dvorištu. Uz Pikosan® liniju možete uživati bez straha od iritantnih, ali i potencijalno opasnih uboda insekata.

  • Ne ostavlja masni trag na koži i osigurava ugodno iskustvo tijekom cijelog dana.
  • Ne sadrži silikone, parabene, umjetne mirise i bojila.
  • Ugodnog je mirisa.
  • Dermatološki testirano.
  • Pruža čak do 6 sati zaštite.

Način upotrebe: Prije upotrebe protresti! Ravnomjerno nanijeti proizvod na nepokrivene i neoštećene dijelove tijela koji se žele zaštititi, 2 do 3 puta dnevno ili prema potrebi. Izbjegavati kontakt s očima.

Upozorenje: Samo za vanjsku upotrebu. Koristiti isključivo prema uputama. Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 1 godine. Ne stavljati na oštećenu, upaljenu, iritiranu, ispucanu kožu te kožu s jakim sunčevim opeklinama. Ne nanositi djeci na dlanove. U slučaju iritacije odmah prekinuti primjenu.
U slučaju dodira s očima: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispiranje. Ako nadražaj oka ne prestaje zatražiti savjet/pomoć liječnika.
Način čuvanja: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece. Odložiti sadržaj/spremnik predajom tvrtki ovlaštenoj za sakupljanje otpada.

BIOCIDNI PRIPRAVAK S NAMJENOM: ZAŠTITA OD KOMARACA I DRUGIH INSEKATA.
VRSTA PRIPRAVKA: 19-REPELENTI.
FORMULACIJA: TEKUĆINA
KLASA/CLASS: UP/I-543-04/21-05/63
URBROJ/REG No: 543-03-3-2/9-21-4

Sastojci: Aqua, Alcohol Denat., Hydroxyethyl Isobutyl Piperidine Carboxylate, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Litsea Cubeba Fruit Oil, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol.

Neto količina: 100 ml.

Pakiranja

Sprej