Pikosan® Safari Daily spray


Biocidi

Pikosan® Safari Daily sprej sadrži kombinaciju ikaridina, repelenta poznatog po svojoj učinkovitosti i eteričnog ulja litsea cubeba, poznatog po svojim prirodnim repelentnim svojstvima i nježnim učincima na kožu.

Dermatološki je testiran. Bez umjetnih bojila, mirisa, silikona, i parabena, Pikosan® Safari Daily je dizajniran da bude nježan čak i za svakodnevnu upotrebu. Pogodan je i za djecu od 2. godine.
Brzoupijajuća formula ne masti kožu i ostavlja ugodan miris, čineći ga savršenim izborom za svakoga tko traži efikasnu, ali nježnu zaštitu.

Jednostavan za upotrebu, brzo se suši i ne ostavlja tragove te omogućava da bezbrižno nastavite sa svojom dnevnom rutinom.

Ikaridin je spoj sintetiziran iz biljnog ekstrakta te predstavlja najsigurniji repelent koji je dostupan na tržištu. Pruža dugotrajnu zaštitu protiv komaraca, krpelja i drugih insekata.

Pikosan® sprejevi idealani su za sve aktivnosti - kao što su kampiranje, izleti u prirodi, sportske aktivnosti ili jednostavno odmor u dvorištu. Uz Pikosan® liniju možete uživati bez straha od iritantnih, ali i potencijalno opasnih uboda insekata.

- Ne ostavlja masni trag na koži
- Ne sadrži silikone, parabene, umjetne mirise i bojila
- Ugodnog je mirisa
- Dermatološki testirano
- Pruža čak do 6 sati zaštite

Budite spremni na sve izazove koje priroda može donijeti uz Pikosan® liniju.

Način upotrebe: Prije upotrebe protresti! Ravnomjerno nanijeti proizvod na nepokrivene i neoštećene dijelove tijela koji se žele zaštititi, 2 do 3 puta dnevno ili prema potrebi. Izbjegavati kontakt s očima.

Upozorenje: Samo za vanjsku upotrebu. Koristiti isključivo prema uputama. Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 2 godine. Ne stavljati na oštećenu, upaljenu, iritiranu, ispucanu kožu te kožu s jakim sunčevim opeklinama. Ne nanositi djeci na dlanove. U slučaju iritacije odmah prekinuti primjenu.
U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispiranje. Ako nadražaj oka ne prestaje zatražiti savjet/pomoć liječnika.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece. Odložiti sadržaj/spremnik predajom tvrtki ovlaštenoj za sakupljanje otpada.

BIOCIDNI PRIPRAVAK S NAMJENOM: ZAŠTITA OD KOMARACA I DRUGIH INSEKATA
VRSTA PRIPRAVKA: 19-REPELENTI
FORMULACIJA/ FORMULATION: TEKUĆINA
KLASA: UP/I-543-04/21-05/62
URBROJ: 534-03-3-2/9-21-4

Sastojci: Aqua, Alcohol Denat., Hydroxyethyl Isobutyl Piperidine Carboxylate, Glycerin, Litsea Cubeba Fruit Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol. Aktivni sastojak: ikaridin (sek-butil 2-(2hidroksietil) piperidin-1-karboksilat) 10%

Neto količina: 100 ml.

Pakiranja

Sprej