Apivit® D3 1000 sprej


Dodaci prehrani

Poznato je da vitamin D ima ključnu ulogu u održavanju zdravlja kostiju i zubi, zahvaljujući svojoj sposobnosti da regulira apsorpciju kalcija i fosfora u tijelu. Osim toga, vitamin D je izuzetno važan za imunološki sustav. Brojna istraživanja ukazuju na to da vitamin D može ojačati imunitet, a prepoznati su povoljni učinci na kožu te živčani, endokrini i kardiovaskularni sustav. 

Pravovremeno prepoznavanje nedostatka vitamina D te pravilna nadomjesna primjena esencijalni su za uspješnost nadoknađivanja istog.

Simptomi koji se mogu pojaviti zbog nedostatka vitamina D:
- bol u mišićima i smanjena izdržljivost prilikom fizičkih aktivnosti,
- kroničan umor, vrtoglavice,
- loše raspoloženje koje može eskalirati u depresiju,
- smanjenje kvalitete sna,
- sporo zarastanje rana,
- pojačano ispadanje kose i sl.

Apivit® D3 1000 oralni sprej

Brza i efikasna apsorpcija: Formula koja omogućava brzu i učinkovitu apsorpciju, zaobilazeći probavni sustav i potencijalne gubitke tijekom probave.

Jednostavnost korištenja: S jednim potiskom dnevno, osigurava dnevne potrebe za vitaminom D. Idealno rješenje za osobe koje teško gutaju tablete i kapsule.
Ugodnog je okusa manga što čini svakodnevnu suplementaciju ugodnim iskustvom.

Praktično pakiranje: Zahvaljujući praktično dizajniranom pakiranju, omogućuje da doza vitamina D uvijek bude pri ruci. Dizajniran da stane u svaku torbicu ili džep, olakšava nošenje spreja sa sobom gdje god da krenete, osiguravajući da nikada ne propustite svoju dnevnu dozu.

Sprej osigurava 133 potisaka.
 

1 potisak / raspršivanje sadrži:

Količina

PU*

Vitamin D3

25 µg (1000 IU**)  

500%

*PU - Preporučeni dnevni unos
**IU - Internacionalna jedinica

Upute za upotrebu: Prije upotrebe protresti! Odrasli i djeca starija od 3 godine jednom dnevno raspršiti pod jezik ili na sluznicu usta.

Napomene: Čuvati izvan dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje: Osobe alergične na bilo koji sastojak ne smiju koristiti ovaj proizvod. Prekomjerno konzumiranje može imati laksativni učinak.
Uvjet čuvanja: Čuvati na temperaturi do 25°C, zaštićeno od direktnog izvora sunčeve svjetlosti, u zatvorenoj kutiji.
Neto količina: 20 ml.

 

Podaci o proizvodima na web shopu informativnog su karaktera. Zbog mogućih odstupanja molimo Vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu.

Pakiranja

Sprej