Apiprodent® gel za desni


Medicinski proizvodi

Apiprodent® gel sinergijom standardiziranog propolisa i biljnih tinktura čini jedinstvenu kombinaciju koja stvaranjem zaštitnog filma može spriječiti nastanak upale i moguća oštećenja koja znaju izazvati osjetljivost desni i krvarenje. Prikladan je za uporabu kod sluznice usta oštećene aftama i sličnim erozijama.
Pomaže pri održavanju zdravih desni. Uz to, štiti oštećene desni posebno tijekom obroka, kada su najosjetljivije i sklonije dodatnim oštećenjima

Njegova formula sadrži kombinaciju tinkture standardiziranog propolisa i ljekovitog bilja kao što su petoprsta, smirna i eterično ulje klinčića.
Biljne tinkture i pomoćne tvari daju ugodu aromatičnog osjećaja svježine u ustima te služe kao prirodne komponente za korekciju okusa.

Upute za upotrebu: 2-3 puta dnevno, istisnuti na prst i blagim, kružnim pokretima nanijeti na desni. Prije upotrebe obavezno oprati zube i ruke. Nakon upotrebe gela ne konzumirati hranu i piće 1 sat kako bi gel bio učinkovit.

Sastojci: Aqua, Glycerin, Sodium Hydroxide, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Propolis Extract, Commiphora Myrrha Extract, Carbomer, Potentilla Erecta Extract,Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Napomena: Čuvati izvan dohvata djece.
Samo za uporabu u usnoj šupljini. Osobe alergične na propolis ili bilo koji drugi sastojak ne smiju koristiti ovaj proizvod.
U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak gela prekinuti primjenu.
Način čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu
Neto količina: 20 g

Pakiranja

Gel