Apipro® Oral Plus propolis sprej


Medicinski proizvodi

Apipro® Oral Plus propolis sprej za grlo je medicinski proizvod koji umiruje upaljeno grlo i smanjuje iritaciju usne šupljine.

Njegova jedinstvena formula sadrži kombinaciju tinkture standardiziranog propolisa, ekstrakte kadulje, đumbira i paprene metvice te eterično ulje paprene metvice i klinčića.

Stvaranjem zaštitnog filma, umiruje nadraženo i upaljeno grlo te smanjuje iritaciju usne šupljine. To su simptomi koji često prate određene urbane životne uvjete, posebno klimatizirane prostore, a redovito i prehlade različitog porijekla (gripa, virusna infekcija).

Apipro® sprejevi s propolisom jedini su u regiji sprejevi na bazi propolisa za upaljeno grlo i iritaciju usne šupljine proizvedeni u uvjetima provjerenih od strane FDA-a.

Proizveden je u strogo kontroliranim uvjetima što jamči visoku kvalitetu i učinkovitost.

Apipro® Oral Plus sprej za grlo je praktičan za uporabu i može se lako ponijeti sa sobom, što ga čini idealnim za osobe koje često putuju ili su u pokretu.

Upute za upotrebu:
Apipro® Oral Plus sprej raspršiti 2-3 puta dnevno na sluznicu grla. Na taj se način formira zaštitni film od ekstrakta propolisa i glicerola. Ukoliko se radi o snažnim upalnim procesima po potrebi se može povećati doziranje.
Prednost proizvoda iz Apipro® linije je što se mogu dozirati ovisno o jačini simptoma upale grla.

Sastojci: alkohol, voda, standardizitani ekstrakt propolisa, glicerol,
ekstrakt lista kadulje (Salvia officinalis), ekstrakt lista paprene metvice (Mentha piperita leaf extract ), eterično ulje paprene metvice (Mentha x Piperita), eterično ulje klinčića (Eugenia Caryophyllus), ekstrakt đumbira (Zingiber officinale)

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Osobe alergične na propolis ne smiju koristiti ovaj proizvod.
Lagano peckanje koje se javlja pri upotrebi ovog spreja potječe od alkoholnog medija u kojem je propolis otopoljen. 
Način čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.
Neto količina: 20 ml.

 

Pakiranja

Sprej