O nama

Tvornica Apipharma

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 40 €  

EMAIL: promotion@apipharma.hr
KONTAKT WEB SHOP: +385 91 347 5860
RADNO VRIJEME: PON-PET 08:00-16:00

 

Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Proizvodna lokacija tvrtke smještena je u Našicama. Novi proizvodni pogon izgrađen je zbog povećanja kapaciteta proizvodnje prema svim potrebnim suvremenim zahtjevima dobre proizvođačke prakse za to farmaceutsko područje.

U proteklih 50 godina tvrtka je hrabro vodila suradnju s prirodom i tako proizvela brojne dodatke prehrani, prehrambene i kozmetičke proizvode stvorene iz onog što priroda nudi. Med, propolis i ljekovito bilje prepoznatljive su sastavnice koje su proizvodima i tvrtci donijele uspjeh na domaćem i inozemnom tržištu.

Sve sirovine u tehnologiji izrade proizvoda potječu iz prirodno očuvanog okoliša. Metode proizvodnje su mehaničke ili galenskog tipa čime se isključuje kemijska obrada u želji da se u najvećoj mogućoj mjeri sačuva izvorni prirodni oblik sirovina koje se mogu prepoznati u svakom proizvodu.

U svom asortimanu tvrtka danas nudi preko 70 različitih proizvoda koji prema načinu primjene obuhvaćaju: kapi, sirupe, kapsule, pastile, liofilizate, medne mješavine, sprejeve, masti i druge farmaceutske oblike. Značajna sredstva danas se ulažu u razvoj, osmišljavanje novih i usavršavanje postojećih proizvoda čime je tvrtka i dalje pouzdan partner u očuvanju zdravlja na prirodan način.

Važnu ulogu u razvoju imaju visoko i stručno obrazovani djelatnici koji se stalno usavršavaju s ciljem proširivanja stečenog znanja i profesionalnog napretka.

Proizvodi Apipharme izlagani su i nagrađivani na mnogim sajmovima u Hrvatskoj i drugim europskim zemljama.

Brojna priznanja bila su poticaj za uvođenje slijedećih sustava kvalitete: ISO 9001, ISO 13485, ISO 22716, HACCP te cGMP za dodatke prehrani  kako bi se dobili još bolji proizvodi u kvaliteti i djelotvornosti izjednačeni s onima dobivenim najsuvremenijim tehnologijama inozemnih tržišta. Sukladno promjeni zakonodavstva i zahtjevima EU legislative kompanija je započela sa usklađivanjem i reklasifikacijom proizvoda, a samim tim i proizvodnih procesa prema zahtjevima GMP-a i direktive EU za proizvodnju medicinskog proizvoda, MDD 93/42/EEC. Slijedom toga niz naših proizvoda na svojem pakiranju nosi simbol CE kao potvrdu usklađenosti sa Zakonom RH o medicinskim proizvodima  (NN 76/13) te direktivom EU: 93/42/EEC. Proizvodi poduzeća Apipharma postali su tako prepoznatljiv brand kojeg traže potrošači koji su sukladni s trendom prirodnog načina očuvanja zdravlja.

Slogan Apipharme, Ars pharmaceutica mellitus – umijeće proizvodnje lijekova od meda, jasno pokazuje ciljeve tvrtke usmjerene na proizvodnju široke palete prirodnih proizvoda i na visoki stupanj angažiranosti u poboljšanju kvalitete života.

Apipharma d.o.o. prijavila je prodaju medicinskih proizvoda na daljinu putem interneta Agenciji za lijekove i medicinske proizvode (www.halmed.hr), Ksaverska cesta 4, 10 000 Zagreb:
https://www.halmed.hr/Promet-proizvodnja-i-inspekcija/Baza-dozvola-za-proizvodnju-i-promet/Baza-izdanih-dozvola/APIPHARMA-farmaceutsko-prehrambena-kozmeticka-industrija-i-trgovina-doo/14317/

Vizija

Tvornica Apipharma

Vizija jasno proizlazi iz temeljnih vrijednosti gdje je vidljivo da će Apipharma postati jakom regionalnom kompanijom, s ambicijama i širenjem prema globalnoj kompaniji, koju vodi integracija s prirodom, a posvećena je razvoju inovativnih prirodnih proizvoda za poboljšanje kvalitete života i zdravlja ljudi.

Misija

Tvornica Apipharma

Misija Apipharme ne svodi se samo na poboljšanje života ljudi, već i na širenje kulture zdravog načina života, kao preventivi očuvanja zdravlja. Ovime se osim stvaranja vrijednosti za krajnje potrošače, direktno utječe na smanjenje trošenja zdravstvenih resursa i povećanje direktne koristi široj društvenoj zajednici.

Tražimo distributere

Tvornica Apipharma

Apipharma želi povećati proizvodne kapacitete zbog širenja poslovanja diljem svijeta. Stoga tražimo potencijalne investitore ili strateške partnere za ulaganje u projekt proširenja farmaceutske proizvodnje. Otvoreni smo za sve opcije, uključujući rizični kapital, privatne investitore... Potencijalnim investitorima nudimo veliki povrat ulaganja (ROI) budući da se projekt odnosi na profitabilnu industriju.

Svi zainteresirani molimo da nas kontaktirate na naš e-mail: international@apipharma.hr ili tomislav@apipharma.hr s temom "Za ulaganja", a možete nas kontaktirati i na:

tel: + 385 1 63 99 000